Liverpool - Leicester: nog 1 ticket beschikbaar!

Foto Liverpool - Leicester: nog 1 ticket beschikbaar!
algemeen zondag, 18 aug. 2024 // 20:29 uur

Beste leden,

Met dit bericht informeren wij jullie dat er op dit moment nog 1 kaart beschikbaar is voor Liverpool - Leicester. Iedereen kan zich vanaf nu inschrijven voor dit laatste kaartje. Dit geldt ook voor alle leden die minder dan een jaar lid zijn.

Wil je naar deze wedstrijd in december, dan kun je je vanaf nu inschrijven via onze website: https://www.liverpoolfc.nl/ticket-bestellen.html

We gaan voor dit laatste kaartje voor de snelle beslissers, dus inschrijven kan tot morgen, 19 augustus, 20:00 uur. Uiterlijk woensdag 21 augustus laten wij alle inschrijvers weten of zij wel/niet succesvol zijn geweest.

LET OP: Alleen als je de MYLFC-app van Liverpool gekoppeld hebt aan OLSC Netherlands (alle informatie hierover, kun je terugvinden in de mails die jullie als leden van ons hebben ontvangen), kun je in aanmerking komen voor dit kaartje!

ALSIN is niet verantwoordelijk voor eventuele problemen rondom het downloaden van het NFC systeem dat Liverpool heeft ingesteld. Wij adviseren iedereen die dit seizoen naar Anfield gaat, ruim op tijd aanwezig te zijn, zodat er eventueel nog hulp gevraagd kan worden bij de ticketing offices.

Hou het reisadvies van het ministerie van buitenlandse zaken in de gaten voor alle voorwaarden om naar Engeland te reizen (ook hiervoor is ALSIN niet verantwoordelijk): https://www.nederlandwereldwijd.nl/reisadvies/verenigd-koninkrijk

Inschrijven = kaart afnemen als deze toegewezen wordt! Schrijf je dus alleen in als je 100% zeker bent dat je kunt/wilt gaan. Kaarten teruggeven omdat de wedstrijd verzet is of om andere situaties die niets te maken hebben met een noodsituatie, betekent dat je, zoals de regels van het handboek vertellen, geen geld terug krijgt en je ook minimaal één seizoen niet in aanmerking kunt komen voor andere kaarten.

Mochten er meer aanvragen dan kaarten zijn, dan loten wij.

Succes allemaal!

YNWA,

Het bestuur

Deel dit op social media Bekijk gerelateerde items